AS bra dag idag!

(inlägg lånat av min andra blogg www.lenieskoglund.blogg.se)
den här dagen har vart gryyymt bra hela dan!

började med att på morgonen åkte vi till örebro. det enda jag tänkte var .. "dom kommer säkert vara slut eller inte finnas i min storlek!" men när vi väl kommer fram hittar jag 6st hjälmar. tog en i storlek S o provade satt as bra och så provade jag en M men det blev S för den kändes bekvämast! kändes så skönt att den fanns ibland ska man ha tur. Åkte sedan vidare till alla olika afärer o hade bara roligt.
Efter det när jag kommer hem ser jag att min skolavslutningsklänning finns i x-small igen (var slut innan så fanns bara i small) självklart ropar jag på mamma o ber henne beställa o simsalabim nu är den min! :D (kommer bild senare!) tänkte bara woho shit vilken grym dag!
Och när jag åkte till stallet bestämde jag mig för att rida till paddocken och hoppa lite. Det kunde ju inte gå bättre! Ingen bom ner o jätte pigg o busig ponny! O nu har jag duschat o ska till bästavän, den här dan kan inte bli bättre! Jo det är ju sol o varmt ute, fyfan INGEN kan få mig på dåligt humör idag! Creds till den här dagen o creds till världens bästa ponny!! <3


when it´s only you and me everything feal just perfect! ♥glöm inte min tävling heller. Den finns HÄR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0