its fridaaaay!

freeeeedag! woop woop :D

igår gjorde jag inge speciellt förutom en suuuper skön powerwalk med Johanna halv 10!? på kvällen, haha hur kan man ha lust o vara ute o träna halv 10 på kvällen liksom!? jaja, var hemma igen vid typ 11, städade..duschade.. o käkade lite sen somna jag.

idag var de skola som vanligt o efter det åkte ronja med hem o så drog vi o köpte skor som jag ska ha i Norge :) efter de drog vi till stallet o fixade lite, vart inge rida eftersom det regna o åska lite. åkte hem o duschade o har precis käkat så nu blir de myspys med bästavän:*


bästaa:*


Det har hänt mycket sen sist!

Hej! Nu var det länge sedan sist. Jag har ridit och mockat en hel del. Förra veckan så var ju ARS`s ponnylag i kungsör och tävlade. Laget vann!

Idag har jag bara putsat på Dins. Jag ska rida imorgon och på Söndag är det Pay and jump i Arboga.

Nu ska jag kolla lite tv sen blir det natti natt!


plugg.

som vanligt när jag inte bloggar har internet damp eller så pluggar jag inför prov.. o de har jag gjort både igår o idag, pluggat prov. har musik-prov imorgon men känner lite att det kvittar om jag får IG/F på det för tycker egentligen inte musik är något "skolämne" o jag vill inte hålla på nå med musik i framtiden heller så det kvittar vad jag får för betyg ;) ska iaf titta igenom det en gång till o sen drar jag igång nån film o lite levande ljus, myyys ^^ vi hörs senare!


världens finaste och bästa hopp-ponny! ♥


täääävlingen!

det gick helt okej på tävlingen idag! :) Men fyfan vad skitig man är nu, regna när vi kom dit men då när vi tog ut hästarna slutade det men gud vad kladdigt o lerigt de blev, as mjuk framhoppning (nästan så vi gick omkull :o) o hela banan var som en enda stooor vattenpöl.. jaja, fick 4-fel i förklassen peta sista hindret, men i lag-klassen gick vi nolla :D wiihuu :D


världens bästa ponny!! <3


Bildbomb!















Dagens ridpass!

Hej! Idag red jag först med macke och Mysan, sen så gick jag till sandgropen och klättrade lite. När macke gick hem så galopperade jag till sandgropen, och då var hon superfin! När jag kom dit så klättrade jag upp för sandbacken några gånger, sen så skulle kag rida lite på en volt. Det gick bra i början men det gick bara sämre och sämre.

Hon stannade vid "ut gången" och hoppade och studdsade på ställe. Det gick varke att svänga eller rida framåt! Det gick endast att gå i små små cirklar, så det fick jag göra. Då fick jag runt henne på volten några gånger.

Jag satt upp ett mål att jag skulle kunna galoppera förbi den svängen. Då jobbade jag henne på det sättet tills jag kunde galoppera förbi.

Min älskade vän!!

 


<3




Dagen idag!

Hejsan svejasan! Idag har man ju varit i skolan,och tagit hand om hästen. Idag red jag inte, eftersom jag jobbade henne från marken! Jag började träna lite inkallning och frietsdressyr i lina. om ni undrar hur jag gjorde så longerade jag henne i skritt och sen ropade jag på henne. Sen tränade vi på att vända när man longerar, vi tränade även på att hon ska följa mig!!



en bild från idag!! :D



ang. tävlingen för er läsare!

Tycker ni är lite dåliga på att kommentera nu va? Har en tävling åt er men bara 1pers. har gett förslag! Kom igen nu!! Förlänger tävlingen några dagar! så pass på o kanske vinner du priset! Inlägget om tävlingen och priset finns HÄR!




AS bra dag idag!

(inlägg lånat av min andra blogg www.lenieskoglund.blogg.se)
den här dagen har vart gryyymt bra hela dan!

började med att på morgonen åkte vi till örebro. det enda jag tänkte var .. "dom kommer säkert vara slut eller inte finnas i min storlek!" men när vi väl kommer fram hittar jag 6st hjälmar. tog en i storlek S o provade satt as bra och så provade jag en M men det blev S för den kändes bekvämast! kändes så skönt att den fanns ibland ska man ha tur. Åkte sedan vidare till alla olika afärer o hade bara roligt.
Efter det när jag kommer hem ser jag att min skolavslutningsklänning finns i x-small igen (var slut innan så fanns bara i small) självklart ropar jag på mamma o ber henne beställa o simsalabim nu är den min! :D (kommer bild senare!) tänkte bara woho shit vilken grym dag!
Och när jag åkte till stallet bestämde jag mig för att rida till paddocken och hoppa lite. Det kunde ju inte gå bättre! Ingen bom ner o jätte pigg o busig ponny! O nu har jag duschat o ska till bästavän, den här dan kan inte bli bättre! Jo det är ju sol o varmt ute, fyfan INGEN kan få mig på dåligt humör idag! Creds till den här dagen o creds till världens bästa ponny!! <3


when it´s only you and me everything feal just perfect! ♥



glöm inte min tävling heller. Den finns HÄR!

Nyfiken!

Jag är sååå trööööött!!! Men jag är så nyfiken på vem som åker ut på let´s dance så jag får hålla mig vaken en liten stund till :D


Tävlingen idag!

Hej! Idag var jag på pay and jump hos stina lillje. Det var inte det bästa vädret ( Det rengnar jättemycket ). Iallafall så hoppade jag 60 och 70cm. I 60 så glömde jag vart fyran var, så jag gjorde en volt. Då ficka jag fyra fel. Sen hoppade jag 70 och då nollade vi. Mamma sa att det gick så fort så att de på läktaren höll andan vid vissa tillfällen!



Jag älskar den här bilden på mig och Dinis.

 

örebro shopping.

imorgon drar jag, johanna, denice o mamma till örebro. vi kommer såklart gå in på hööks ;) hehe, denna gång tänke jag köpa det här.







det där ska jag köpa, förhoppningsvis.. det kan ju vara slut osv men går det som planerat får jag med allt detta hem ^^ ev några handskar också! hehe :)


tävling för er läsare!

Vad vill ni läsa om? Kommer som sagt komma lite inlägg om min vardag osv. vi kan säga såhär. Den som kommer på den bästa förslaget får en länk i ett av mina inlägg! Kommenterar även på inlägget vad jag tycker om just din blogg, lite som en tävling! Blir du den med bästa förslaget får du ett helt inlägg om din blogga av mig! :) Kommentera på nu och remember, jag kommenterar alltid tillbaks ;)

kommer bestämma vem som vann inlägget på sön 15/4 :) Du kan även ge mer än ett förslag för att få större chans och vinna!

btw.. TJOHOOO! har ÄNTLIGEN fått internet hemma igen! Känns ju inte helt fel asså! Nu kan det bli mer bloggnig osv.

puss ;* verkligen tack till er som ger tips!







bloggtorka

har verkligen inget o blogga om! min vardag är liksom inte den roligaste... nu är det också riktigt skit väder ute så jag rider bara i skogen och när det spöregnar får busen bara vila. Ingen av oss vill ut i regn. så man kan ju inte skriva om ridpassen heller. nej, det enda jag kan göra är att vänta tills nå roligt händer i mitt liv.. förhoppningsvis snart.


Lenie fixar! :)

Hej! Som i ser så har Lenie fixat en ny header! Om du läser det här Lenie så måste jag bara säga att du är grym!!   Den är enligt mig supersnygg!

Jag har inte kunnt blogga nåt idag eftersom min dag har varit fullproppad! Jag har varit på ridskolan, ätit påskmiddag, mockat, ridit  och gjort läxor. Det är det som jag har gjort idag!

Det kommer troligtvis ett inlägg om hur ridpasset gick!! :D



Myspys med Dinara!!

Hej då!! :D


pepsi-tur

red en liten stund i paddocken med Pepsi och det gick super bra! Hon började söka sig neråt och var inte alls stressad eller nå! Hoppade också några små skutt på kanske 30-40cm :) superbra! Nu ska jag äta sen åker jag och Moa till Ticket :) hejsvejs!


1.20cm :D nytt rekord!

har inte så mycket o skriva om dåligt med motivitation. JOOOO!!! LAG-TÄVLING OM CA 13 DAGAR WOOPWOOP! chit vad kul de kommer bli! Speciellt om ticket är så grym som nu! i onsdags hoppade vi 1.20cm och klarade det på första försöket! NEW RECORD! :D Bästa ponny!!♥ har ett vittne som kallas syster som också var med och tittade så här ljugs det inge ;s

han är iaf i toppform nu och herregud vad jag älskar denna ponnyn grymt mycket nu!
förhoppningsvis kommer mitt internet hem imorgon!  så då blir det mer bloggning, just nu sitter jag hemma hos Moa o tittar på bb :)

(fixade ny "avslutningsbild" vart så trött på min andra;) )



Frågestund!!!!

Ja nu kör jag en liten frågestundstävling. Man kan säga att det är en liten tävling men ändå inte! Den som kommer på den bästa frågan vinner en länk i varje inlägg i en dag!! Man behöver inte ställa många frågor men det är större chans att man vinner då!!  Så klura på några bra frågor så har ni chansen att vinna en länk i varje inlägg som JAG gör en hel dag!! 


Dagens ridpass!

Hejsan! Idag red jag på ängen. Idag fick jag  galoppera igen efter att hon har vilat. Jag har också varit med pappa i ladugården. Det gick väl okej, men det är mycket roligare att rida! Min jacka har jag haft i stallet typ 100 gånger och en gång i ladugården, men den luktar ändå ko :(

Imorgon har USK arrangerat en "påasäggs jakt". Då  tar har vi pratat med Påskharen så att han lägger ut några påskägg i skogen. Sen leder vi barnen på hästarna i skogen och letar efter påskägg.

Efter det ska jag till farmor och äta påskmiddag. Det ska bli så sjukt gott!!!!



Här ser vi en svettig och godissugen Dinara!


Bloggen borde heta DÅLIG UPPDATERING!!

Hahah! Jag vet att jag inte bloggar så mycket nu, men det ska det bli ändring på nuuuuuuuu! Ja nu får ni tipsa mig om vad jag ska blogga om! Jag brukar ju bara skriva om mina ridpass och det vet jag att det blir långtråkigt. Jag tycker att det är kul att läsa om rispass så det är därför jag skriver om det. Det är inte alls lätt att hitta på olika saker eftersom att det här är en häst blogg. Min vardag är ju nästan bara, hästar men det ska jag upplysa er om att det är svåt att komma på saker.

 

hej då!! :D





Om ni undrar...

... så har jag inte kunnat blogga eftersom att jag har varit på Gran Canaria i en vecka. Jag kom hem runt åtta i onsdags, sen igår var jag på ARS med USK som arrangerade ett Knatte ridläger. Efter det så åkte jag hem och mockade och red. Som ni vet så skrev jag att Dinara skulle få vila en vecka. Det var för att vi skulle åka på semester.

Igår red jag till sandgropen, jag skrittade bara på långa tyglar i 45 min så jag har inte så mycket att skriva om.

Jag kommer att ladda upp lite bilder från semestern och sen kommer jag skriva lite om varje dag på semestern.



RSS 2.0