Tävlingen idag kunde inta ha gått bättre!

åh, jag måste ha världens bästa ponny asså! felfri i båda klasserna och hoppade som en guud!♥ fick med mig en blå/gul rosett hem, (som jag sa att vi alla skulle ha,hihi) världens bästa ponny!♥♥♥

Tack till både Madde och Jennie för ni var med som ett super stöd! Ni är guuld värda!♥

(ingnorera facet mitt, var jätte trött och sliten!) Bäästa ponniiiii♥världen bästa♥♥♥
(video kommer senare)

packat o klart!

(inlägg lånat från lenieskoglund.blogg.se, vill ni ha uppdatering varje dag ska ni följa min andra blogg)
yes äntligen klar med all packning till tävlingen på baståsen imorgon! får se hur de går dårå!;) är inge nervös (än;p) kommer bli det som vanligt när jag hör mitt namn och är påväg mot första hindret! jaja, packat o klart äre nu så nu ska jag bara tagga! KÖTTA FYFAN! ;D hahah.. JOOOO!! VÄRLDENS BÄSTA MOA HAR TAGIT SIG TILL FINAAAL I SM!!! Grym du är tjejen! kommer bara sakna dig o nore i laget imorgon men gryyym du är;D ♥

baståsen here we go! :)

hoppaaaas!

jag hoppas veerkligen att det gååår! ni komme rinte få veta vad men guuud! Hoppas att det går! annars blir jag galen! typ 30min cykeltid härifrååån, åh HOPPAS!!


Hoppningen igår!

Hej! Igår så hoppade jag för min bror. Det gick super och Finis var såååå fin. Först fick vi rida lite dressyr, sen så travade vi över några bommar. Det gick bra och hon tyckte att det var lite konstigt att bommarna låg på marken, men det är ju förståligt! 

Sen började vi travhoppa lite, då var hon duktig. Sen hoppade vi lite i galopp och hon var bara sååååå fiiiin!!
Vi hoppade en ganska bed oxer som låg på 1m.Haha! Kolla min puckelrygg!

Hej då!


arboga bor kan visst!

åh fysjutton vad skönt med sol!! tror allas humör är i topp just nu!!

jaja, dagens ridpass blir att rida till paddocken och ta ett riktigt hårt dressyrpass! egentligen skulle både Ida och jag ha tävlat på baståsen idag, men tävlingen vart framflyttad till nästa lördag, det suger eftersom jag nästa söndag skulle ha tävlat i Arboga men måste avanmäla pga baståsen.... jaja, vad gör man inte för laget! så nu har vi ringt till cissi och avanmält oss o hon var ju heller inte så glad pga baståsen eftersom hela deras lag måste ju oxå åka och även avanmäla från arbogas tävling! så hon sa såhär haha, "nu tar vi första plats (arboga RS) o så tar ni andra platsen (arboga kuskarna) så visar vi dom att arboga bor kan!" hahah, känns bra för det spelar ingen roll vem som vinner eller så bara att visa vad arbogabor kan! hahah så nu Arboga KÖR VI! både kuskarna och Ryttarsällskap! :D


sådär (fast blå gula hehe) ska det se ut för alla arboga ryttare efter tävlingen på lördag!

oh noooo!!!!

precis sånt här jag vill göra halv 3 på natten.... sitta och göra om designen osv på bloggen... jag vet inte om nån har ändrat eller om bloggen har blivit "hackad" men ska prata med ida om löserordet osv så man kan känna sig lite säker om den har blivit hackad! jaja, skit drygt iaf att jag inte får till det igen utan texten blir över hela Dinara, jag satt senaste gången mellan 3-4TIMMAR och då fick jag till det perfekt, men det orkar jag fan inte göra nu så bloggen lär se bra tattig ut nu en stund innan jag får iordning på den. imorgon väntas oxå jobb vid golfbanan 10.00 på morgonen wihuuu. och dem senaste 3dagarna har bara varit SKIT! känner att en påse över huvet o ner under duntäcket o aldrig mer synas är som ett bra alternativ just nu...mår så jävla dåligt just nu så har till och med tagit bloggpaus på min "dagliga" blogg...vi får se hur mycket bloggning osv det blir, som jag känner nu vill jag inte ens leva.


nej jag grinar inte, jag orkar bara inte leva mer.

tur att man har världens bästa ponny som alltid får en att le! <3 gick iaf bra på träningen i tisdag:) hoppa bana på ca. 1m-1.10m:) (ibörjan ligger den bara på 80cm)

min stjärna!♥

Mina ponnys! Del 1

Hej! Jag tänkte att jag skulle skriva lite om alla hästar som jag har haft. Jag har haft alla olika ponnykategorier.
Jag börjar med Bonnie.

Bonnie: Bonnie var en riktig liten surpuppa. Hon var en svart  A-ponny som bara la sig ner och rullade när man red. Jag var jätteliten när vi hade den så jag red bara på henne ibland. Det va min bror som red henne mest.
Eftersom jag var så liten så kommer jag inte ihåg så mycket av tiden med Bonnie.
( Har ingen bild på Bonnie. )


Bamse: Bamse var en riktig bus ponny. Han var en brun B-ponny som bockade som bara den när man red. Man ramlade av jättemycket i början, men man blev bättre och bättre på att sitta kvar. Han var den första hästen som jag tävlade. En gång ramlade jag av två gånger på en tävling :P
Vi sålde Bamse förra året.


Bamse boy!!

Jag skriver om Pepsi och Dinara senare.


Ha det bra! <3Tävling nästa helg!

Nästa helg är det dags för andra omgången i ponnyallsvenkskan. Den är på baståsen. Eftersom att jag bara fick ett stopp i 80 i söndags på pay and jump´en så får jag åka med och hoppa förklassen, sen får vi se om vi kommer med i laget. Jag hoppas att jag får vara med i laget, men det gör inget om jag inte får det.
En svettig men KRAFT sugen Dinara.

Puss på er!

Hej på er!

Hej! Nu var det gryyymt länge sen som jag bloggade. Jag har hunnit vara med på en Pay and jump, sen har jag hunnit hoppträna. I söndags var det Pay and jump och igår var det hoppträning.
Jag skriver hur det gick enskilt.

Pay and jump: Det gick helt okej. I 70 så vägrade vi ut oss på en grind som var från utgången och vinklad på ett lite konstigt sätt. Den var vinklad mot staketet så Dinara tyckte väl att den var lite äckligt.
Sen i 80 så fick vi ett stopp på samma hinder. Jag är jättenöjd och "resultatet" räckte till att jag får vara med och hoppa för en plats i laget nästa helg.

Hoppträningen igår:

Igår var Dinara som rena rama drömmen. Jag har ridit massor med dressyr sen förra hoppträningen så hon var såååå mjuk och lyhörd. Det var så skönt att kunna påverka galoppen när jag hoppade bana. Jag hoppade en bana på 80-90 cm. Grymt härlig kännsla att hoppa lite högre!Hej då!!!
RSS 2.0