hejsan!

Hej! Jag tänkte att jag skulle berätta att svaren på frågestunden kommer troligtvis imorgon.
Sen tänkte jag att jag skulle länka några bloggar som jag läser.


moaochpepsi.blogg.se

beckasponny.blogg.se

hillaryochfleur.blogg.se

deniceskoglund.blogg.se

lenieskoglund.blogg.se

popcornponnyer.blogg.se

showjumping.blogg.se

Ja du får säga till om jag har glömt dig!! :D


 
Puss på er!! :D<3



Dumma dumma internet!

Åhh, jag blir på tokig på vårat internet! Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår. Internet krånglade. (som vanligt) Jag tror att ni stog ut! Idag red jag ungefär halva trollskogen. Moa var med och hon tog lite kort. Jag orkar inte ladda upp dem på datorn. Imorgon ska det vara tränings "läger" på ARS. Det ska bli kul. Imorgon ska vi träna för Stina Lilje.  Jag hoppas att Dinis kommer att sköta sig.

Jag tänkte ha en liten blogg tävling här. Men innan jag sitter och skriver ihop något så tänkte jag fråga om någon är intresserad? Man kommer att tävla om en länk.


Dinara hälsar!!


Frågestund!

Nu kör jag en frågestund! Fråga vad ni vill, jag svarar ärligt på allt!!



Fråga på nuuuuu!!!! Det avslutas på Onsdag! :D


Just nu poppas!!!










Frågestund!

Nu kör vi en frågestund! Fråga vad ni vill! Jag svarar ärligt på allt!



Nu får ni fråga på!! Det avslutas på onsdag!


Lite roliga saker om Dinara!

Hej!
Nu när jag vet lite mer om Dinara så tänkte jag att jag skulle skriva lite roliga saker om henne.

Dinara är en väldigt lyhörd och är lättlärd. Hon kan bli lite förvirrad om jag inte följer min "rutiner" i stallet när jag gör iordning henne. Jag har inga rutiner när jag rider. För då blir det jobbig om man ska skritta på ett ställe där man brukar galoppera. Hon älskar godis. Hon älskar att hoppa. Första gången ska skulle trava över travbommar så stannade hon. Sen skulle jag hoppa över två små hinder. ( Ett i tagen) Men hon hoppade över båda samtidigt.
Hon är alltid glad. Hon är den mysigast och goaste varelsen som gått i ett par järnaskor.

Ja det var väl det som jag hade tänk berätta om Dinara.



Puss på er!!♥
'

Nybakta bullar och ponnyakuten!

Va har ni hört? Kan det bli bättre?? Jo det kan det nog, men det är inget som jag kommer på nu!



Vad tycker du om den här bilden?? Jag älskar den!


Hej!

NU ska jag baka bullar och städa lite. Jag har ridit och mockat åt våra hästar idag. Jag red med mamma runt Trollskogen. Det gick bra men vi tog det lugnt idag. Det är stenhårt i backen nu, det var därför vi tog det lugnt.
Sen så borstade jag Trixa.

Här kommer länken till den som gav mig mest tips! HÄÄR

Ja som sagt så ska jag städa och baka bullar nu.

Recept: Kanelbullar

Puss på er! ♥♥


Besökar rekord!!

Hejsan! Igår så var det besökar rekord! Det är kul att så många följer denna blogg.
Iallafall så flyttar Lenie nu så ni får stå ut med mina inlägg i en vecka. Idag så hoppade jag med Dinara. Det gick bra. Jag hoppade 80 cm. Nu vet jag att jag kommer att klara att hoppa allsvenskan! :D Nu ska jag fira min mormor.



Puss på er!!:D


see you in a week.

hej, tänkte först och främst be om ursäkt för att jag knappt har bloggat nå. Men vi flyttar just nu och idag blir första natten vi sover i nya huset wiiie :D Men eftersom vi flyttar kan vi inte få nå internet förens 4 VECKOR!?!?!?! meeen, eftersom skolan har internet kan jag blogga lite smått därifrån om jag hinner. Men den här veckan är det sportlov så kommer inte ha nå internet alls! om jag inte tar mig till stan såklart. Men då kommer jag nog vara med ronja eller pappa och kommer nog inte då sitta och blogga, så vi ses om 1vecka fast jag kommer tillbaks och jag hoppas att ni förstår hur läget är och att jag inte kan blogga nått! men annars vill jag bara säga att ha ett gött sportlov för er som har det och kämpa på i skolan ni som har skolvecka så syns vi om en vecka! Puss från mig och Ticket♥


ge mig sooooommar!!! NU :D

- LenieSkoglund

Nu har jag sportlov!!

Hej! Jag är sjuk idag också! Det har varit dålig uppdatering eftersom jag har mått jättedåligt! Igår kväll hade jag 39 grader feber!  Jag har inte orkat blogga! 

Ja som ni ser i överskriften så har jag sportlov nu! Tjoho det ska bli skönt att vila upp sig!

Det blir inga långa inlägg för jag har inga ídéer.
Den som ger mig mest tips får en länk! :D





Puss på er!♥


Dagens ridpass:D

Hej! Idag red jag till Futtebo med mamma och Lavanda. Det gick bra och Dinara var lite pigg. Jag och mamma hade tänkt att jag skulle tävla i Eskilstuna på Lördag, men det gick inte att anmäla sig eftersom det var fullt!
Imorgon ska jag rida en sväng i skogen och på ängen. Nu ska mamma har datorn.



Hej då!


Vi är på G!

Dinara och jag börjar komma riktigt nära varandra. Det är skönt att veta att hästen vänder och kommer tillbaka när man släpper den och så! Hon är så rolig för om, jag blir för hårdhänt så börjar hon hoppa och studsa och då vet man att man ska mjukna lite. Jag tänkte att jag ska komma ut med en tävlings plan lite senare ikväll! Då kommer förmodligen lite ny bilder också!! Nu ska jag ut i stallet och rida på min lilla ängel!!



Jag älskar dig så mycket och du betyder allt för mig!!♥♥


Dagen!

Hej! Idag ska jag rida en sväng på Dinara sen ska jag försöka hitta på något med nån. Jag vet inte riktigt vem jag ska fråga men det löser sig nog. Jag vaknade 08,10 idag för att brorsan sprang runt och packade massa grejer och dushade!! Det  var lite drygt. Men jag gick och la mig tidigt igår så det gör inte så mycket.

Ni får jättegärna ge mig lite tips om vad jag ska blogga om. Jag skulle bli suuperglad! Den som kommer med mest tips på en länk!!


Lady!! :D

Puss på er!!♥♥

 

morgonbloggning innan ruset!

ja nu är det helg.. trodde inte jag skulle hinna blogga något men lite gör jag det! vaknade ungefär vid 9 så tar mig en liten "morgon" bloggning innan allt rus och packning osv! Jag ska packa ner allt smått i mitt rum för om bara 1VECKA bor vi i huset :DD wiiie gud vad jag längtar! :) ska verkligen ut och börja springa! bästa är att vi flyttar dit då de är LOOOOV ;D haha. Allt som jag ska ha kvar i mitt rum efter idag är..

tv + byrå
säng
läder stolen
mitt nya nattduksbord

4 saker.. det är ioch försej redan ganska tomt här.. ekar lite fint sådär men mer ska bort innan jag är klar idag..

vart ett ganska långt inlägg om flytten men har lite brist på skrivandet ;o


Finaste busen i Wirsbo :D ♥

svar på kommentar!


svar: vi har gjort :) men eftersom jag ska flytta nu en bit bort från stan fick vi platser i ett stall som blir närmre för tillfället. Jag kommer flytta hem Ticket till gården senare när vi "rustat" upp stallet lite.

och snälla, var inte anonym. Det är mycket trevligare om man får se namn osv. Det var ju ingen dum kommentar eller så men ett namn hoppas jag alla har ;) hehe, aja tack för kommentaren iaf ;D


Träningen!

Hej på er!  Nu blir det ett snabbt inlägg om dagens träning. Dinara har fått för sig att hon slipper jobba om hon hoppar på stället. Det blir drygt i längden men jag får ta och jobba bort det. Men i slutet så gick hon i fin och rund form.


Jag kommer inte att blogga nåt mer idag. Jag har fullt upp med annat!



Puss och godnatt på er! ♥♥

ber om ursäkt!

ja jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat! Jag har helt totalt glömt bort bloggen pga att jag har haft för mycket i skolan och lite andra perrsonliga saker. Ska försöka börja blogga mer men har 2 prov och en massa läxor samt hemmauppgifter i skolan som tyvärr måste gå före! Kan ev. göra några tidsinställda tills imorgon men vi får se, nästa prov imorgon så ska plugga lite :)

Ticket har börjat gått SUPER i dressyren! super mjuk och fin, pigg och glad! Är super nöjd med dagens arbete, vart lite lätt arbete på volten! :)

ska som sagt försöka hinna med allt men gör jag inte det bloggar jag nog i helgen eller i slutet av nästa vecka :)


gårdagens ridpass = avramling! <3

Hejsan svejsan alla bloggläsare!♥ Ja som ni ser i rubriken så ramlade jag av igår. Dinara började bocka jättehögt! Jag var på väg av några gånger innan men då klamrade jag mig fast.  Det var första gången som jag ramlade av på Dinara, Jag tror att jag är uppe i 100 avramlingar snart. Idag har mamma longerat Dinis. Jag ska bara chilla i soffan och försöka blogga så mycket jag hinner.! Jag vill blogga mycket mer än vad jag gör men det är ju så att man måste ta sig tiden att blogga.

Nu ska mamma ta datorn så jag måste sluta! Ses!

Mysig ridtur i skogen!!

Hej! Idag red jag barbacka i skogen på andra sidan vägen! Skogen har huggits ner så man visste  inte vart man var. Det var läskigt, men det är ju tur att jag vet åt vilket håll som gården ligger åt! :P  Jag försöker klättra så mycket som möjligt för att Dinis ska stärka ryggen.



Hej då!! ♥♥


Ponnyakuten!

Hej! Nu har jag precis kollat på Ponnyakuten! Har du gjort det?? Idag red jag Dressyr på Björnängen. Dinara var arg på mig eftersom jag jobbade i kort galopp på volt! Hon var duktig och båda blev jättesvettiga! Dinara löddrade och det rann svett om mig! Det var ju jättefint väder idag! Jag hoppas att det blir lika fint väder imorgon. Imorgon ska jag rida en sväng med mamma och Lavanda!


Hej då!!

Internet är tillbaka!!!!

Hej! Nu har äntligen Internet kommit tillbaka! I Fredags hopptränade jag. Dinara var pigg men hon lyssnade mer i slutet!  I Torsdags så var jag och mätte Dinara. Vi köpte Dinis som 1,46 m men hon är bara 1,41 m. Men hon är en annan häst typ än Pepsi så det spelar inte så stor roll för mig!



Hej då!



kuggenäs

tog igår en tur runt kuggenäs med Ticket. Tog 1,5 timma då jag trava o galoppera runt hela. Har börjat rida lite längre o hårdare pass nu. Måste ju få upp kondis tills alla tävlingar som startar om bara nån månad :D så fort jag har flyttat och även då tempraturen till låter en att gå ut utan att få köldskador ska jag ut och börja jogga igen :D wiiie.. saknar't!

aja, idag blev det en skritttur på "johan rundan" sen lite hårdare dressyr pass i paddocken :) gick super båda dagarna. Och imorgon blir det nog Kuggenäs igen så vi får upp kondisen lite ;)


världens bästa & finaste ♥

Sorry!!

Hej! Mitt internet funkar inte!! Jag vet inte när internet börjar fungera igen! Idag har jag iallafall varit på gröntkort kurs. Det är -20 grader hemma idag så Dinara får vila! Jag mobil bloggar så det blir ingen bild:(//// Ida

Sitter hos Moa!

Hej! Nu sittrer jag hos Moa och kollar på tv! Jag ska sova här! Jag var ju häst ledig idag! Det är skönt, men det kan bli lite jobbigt i längden! Men jag är glad att jag får hjälp ibland!


Min klass spelade fotbolls "cup" idag och vi VANN!! Vi ska nog till Västerås eller nåt och spela senare i vår.
Hej då!!

vill du att din blogg får en bedömning?

har nu på min egna blogg en liten "blogg bedömning"! kika in och släng en kommentar så fixar vi det :)

står även vad ni bli bedömda om och vad ni får som en liten gratis grej ;) Take a look :D

LÄNK till min blogg

http://lenieskoglund.blogg.se


länkbyte!


http://naadwa.blogg.se/ http://naadwa.blogg.se/ http://naadwa.blogg.se/

( ber om ursäkt för att länkbytet blev så sent, har inte sett kommentarerna förens nu:c )

RSS 2.0