världens bästa ponnybuuus! <3




Pigg och en glad ponnybus har jag i stallet nu! Eftersom jag är sjuk men skulle med o ta in hästarna igår så körde jag frihets dressyr (ja det kommer från Tobbe Larsson) hehe, tog iaf lite av hans tips och jag har tränat lite frihets dressyr med ticket förut, fast då var det i en inhägnad/hage. Nu var jag på en "äng" ingen stor men en liten bit, utan grimskaft och han bara följde efter mig, super glad! speciellt när han tycker det är kul och det märks för då gör han så här med huvudet ..↓





Hihi, gulliga älskade ponny! <3 Så gjorde han iaf varje gång jag ropade på han och även travade! ^^ Just like i said, VÄRLDENS då menar jag verkligen VÄRLDENS BÄSTA PONNY!! ♥




Dagens ridpass:D

Hej!! Idag red jag till Tofta! Jag galopperade nästan hela tiden!! Dinis var pigg, som vanligt! Men idag var hon så pigg så att hon var rädd för allt! Det var lite jobbigt, men det får man ta.





Sötisen!<3


video ≈ Köping 29.01.2012


världens bästa ponny♥

resultatet igår vart som ja filmen visar ;) är supernöjd med tanke på förra året då det vart mellan 8-16 fel på varje tävling ;p så 4fel är jag nöjd med endå o även i 80 då vi gick nolla :D


hemma från skolan idag. Vaknade med feber och kände av igår också iaf huvudvärk, men var envis o skulle tävla :p fast visst gick det, har tävlat förut då jag var sjuk med feber o allt men andra plats kom jag så klart att det går, bara man vill! Nu ska jag ta en alvedoooon sen bara mysa med vovven o se hur det blir med huvudet tills imorgon.



Vad gör du??

Hej! Vad gör alla bloggläsare just nu då?<3 Jag tittar på tv och läser massa bloggar! Vad tycker ni om att jag kanske ska ha en frågestund? Mer än 5 kommenterer så blir det en frågestund!<3


Hej då!



Resultat!!

Hej! Som alla vet så var jag på p&j idag. Det gick bra, Dinara skötte sig superbra! Hon var så lugn så att jag kunde galoppera! Hihi! Hon vart rädd precis när jag skulle svänga till sista hindret så jag var tvungen att göra en volt! Men det tycker inte jag räknas som ett fel, men det gör det ju! :( Men jag är supernöjd och stolt över Dinara! Jag tog några bilder på Dinis men det funkade inte att ladda upp de, så de kommer nog lite senare idag!


Lilla Dinis!



Hörs! <3




tävling imorgon då :)

tjo :)
imorgon åker jag o Ticket till Köping och tävlar. Märks att det inte är nå stort ellerså för jag är inte nervös alls ;p Ska ha min mörkblåa outfit imorgon, something like this.. ↓
dålig bild den översta då, men det schabaket och nedersta bilden den mössan :) nu ska jag inta sängläge och kika på nån film. ev kommer det film från imorgon senare nån dag men vi får se :)
BTW... tränade i söndags och det gick SUPER! pigg och glad har aldrig mått bättre lilla plutten :D

Imorgon gäller det! :D

Hej! Idag hade jag tänkt att visa imorgondagens outfit!
Jag kan inte redigera bilder så jag har tagit kort på en sak i taget!!


Klubb jacka!!





Benskydd


En sliten hjälm!!






Mina nya stövlar!!



Alla bilder blev åt fel håll och superdålig kvalité!!
De är tagna med mobilen!!


Vi hörs väl senare!<3




Hoppträning!:D

Hej! Nu ska jag snart åka och träna! Det ska bli kul! Jag har precis kommit in från stallet. Jag har mockat och packat hö påsar! Jag packade 6-hö påsar och mockade Dinaras box och lösdriften.




Inte en så bra bilder. Men men!




Dagen :D

Hej!
Idag red jag på ängen! Det gick bra, men hon var som en bomb! Hon är sååå pigg!!
Jag red med mina nya stövlar. Jag och Moa fick hjälpas åt att få på mig stövlarna!!! Dinara var uttråkad så hon skrapade med hoven i golvet!! Det är jättemycket märken efter henne!!  Sen red jag ju. Då var hon fin!





Dinis!

Är det någon annan som ska "tävla" i Köping på Söndag??


Fråga!

Hej! Jag tänkte fråga vilken ridsportbutik som just du tycker bäst om??


Tävling!



Hej!
På söndag ska jag till Köping på en pay and jump!! Äntligen kommer det något att blogga om!
Idag har jag gått lite med Tromb. Det gick bra. Jag har inte så mycket att blogga om nu, men när tävlings säsongen börjar kommer det nog bli mycket bättre uppdatering från mitt håll!!



Jag hoppas att ni inte tröttnar på mina inlägg.!

Jag var på Glada hästen i spiltan i Lördags. Jag köpte ett par begagnade läder ridstövlar och ett par framskydd.
Det kommer bilder på dem senare i vecken. 
Jag har So prov på Torsdag så det blir dålig uppdatering från mig i veckan!! 


Träningen!

Idag har jag tänat. Hon var superfin!! Det är så roligt när det funkar. Hihi det låter som att ingenting funkar. Men det gör det!

Det var elevrådsmöte idag. Det var inte direkt det roligaste!

Imorgon ska Dinara vila. Jag ska nog träna på att knoppa manen. Det är grönt kort kurs på lördag. Vi ska knoppa manen och linda benen mm.





Hej då :D


Det är så mycket just nu!!

Hej!
Jag har så himla mycket i skolan just nu!! Det är så drygt. Men det kan man ju inte göra något åt. Det är lite synd, men men. Sen måste man ju hålla hästen i tävlings/tränings kondition. Det är riktigt svårt att rida ordentligt när det är så hårt och halt överallt. Man får stå ut de här månaderna det är så här!  Det vore bra om man hade ett ridhus, men jag är glad att jag har en paddock!



Tufsan!

Hej då!



Veckans schema!

Jag tänkte att ni skulle få se hur min vecka ser ut. :D

Måndag: Skola, Gå med Mysan.

Tisadg:skola,Rida.

Onsdag: Skola. (Ledig från hästarna)

Torsdag: Skola, Träna dressyr!!

Fredag: Skola, mysa! :D

Lördag: Grönt kort kurs, rida, mocka åt kaninerna.

Söndag: Rida, kolla på ponnyakuten! :D

Ja det är min vecka i korthet.

Jag vet att det kommer lite sent men jag skrev detta i söndags.



Sorry!

Hej! Förlåt för det dåliga uppdateringen! Den är verkerligen superdålig!!!!

Men men, vi gör så gott vi kan.






Hoppträning!:D

Hej!
Idag tömkörde mamma Dinara, och jag var med Moa :D
På Fredag är det Hoppträning! Det ska bli superkul!!! Ja jag har inte så mycket att berätta, eftersom att jag inte har ridit idag. Skolan var okej och jag har skrattat mycket!! 


Hihi sötisen ! :D


Någon??

Hej! Är det någon som kan tänka sig att göra en design + header, till bloggen ??

Det vore jättesnällt :D


kom ihåg!

Kom ihåg att kommentera så ni kan bli månadens blogg!!


Snöritt !

Hej! Idag red jag en snöritt. Det är inte mycket snö men lite iaf. Först red jag på Toftvägen. Sen red jag på Ängen! Det gick bra. Jag red lite dressyr. Hon var lugn när jag skrittade, när jag travade så sprang hon som aldrig förr!! På Fredag är det hoppträning för Nissa som jag ska vara med på. Jag brukar rida i tidiga gruppen men nu ska jag rida i sena gruppen. Det ska bli kul.
Jag pratade precis med Moa. Jag saknar henne så!! :P Men vi ska va imorgon :D




Pepsi och jag i Fagersta!

Ses!! .:D




hoppträningen igår gick...!

Hoppträningen igår gick så sjukt bra! han hoppade allt och var så pass pigg o stark mot hindrena att jag var tvungen o släppa han en gång för jag orkade inte hålla tillbaks ;s då rev vi, men kommer man i fullfräs så blir det oftast så, men inga andra rivningar eller vägringar så jag är supernöjd! speciellt eftersom han inte hade bromsen i utan gasen :D tror inte det blir någon film.. tyvärr, hade inte kameran med.. men ev får min syster film av en som kom och filmade och fotade. Men vet inte om hon filmade mig.. men hoppas det nu när det gick så sjukt bra :D nu är också Arboga Kuskarnas ponnylag anmält!
det vart..

Jag & Ticket To Ride
Moa & Norluggen
Denice & Turi G

och vi hoppas på en till som jag snackar lite med osv.




*bilderna är inte från gårdagens träning utan från i vintras.*


Nu ska jag mocka! :D

Hej! Nu ska jag snart ut i stallet och mocka!!  Jippi!!
Nej det ska inte bli kul!  Men har man häst så måste man :D Macke ska rida Dinara idag, och jag ska gå en promenad med vår 3-åring. Hon heter mysan. Mamma jobbar idag så vi ska gå en promenad när hon kommer hem :D

Ja men nu ska jag ut och mocka!!! :D





Nordisar är mysiga!! :D

Hej!
Jag tänktre berätta att jag red våran nordis idag. Han är tre år och vi håller på att rida in honom. Jag red en liten bit i skogen sen hoppade jag av och gick med honom istället. När vi skulle trava lite så blev han så uppspelt så att han hoppade upp i luften och slog med frambenet. Det gick bra med mig och han lugnade ner sig efter ett tag:D
Nu har jag bestämt att jag ska rida i Arboga Ryttarsällskaps ponny hopp-lag :D Det ska bli kul.





Det här är Tromb min Nordsvensk.
Hade bara små blider på honom :D

Hörs imorgon :D




månadens blogg?

vill ni bli månadens blogg? vi hade tänkt att börja bestämma att för varje månad så blir det en månadens blogg! det enda ni behöver göra är..

♥ Kommentera så mycket ni kan!
det är det enda som ni behöver göra och vi kommer titta ut vem som kommenterat mest!


för att ha bättre chans att bli månadens blogg kan ni..

♥ Skriva om det som ett inlägg på din blogg, (länka då din blogg eller ditt inlägg!)

sen är ni med!


hos Ida :D <3

tjosan svejsan!

sitter hos Ida nu o har käkat lite glass ^^ ovanligt att jag ska ha socker ;s
jaja, har precis tittat på Twilight filmerna. vi kanske ska hitta på nått då o hade tänkt att vi kanske ska videoblogga, beroende på vad som händer med Kim inatt! Ni kanske undrar vad jag menar med "beroende på vad som händer med Kim inatt!" han har åkt in till akuten och jag hoppas att allt blir bra. ev. får han operera hans brock(stavning?) så att han slipper må dåligt!

nu ska vi iaf hitta på nått, men vi ses.. o kommentera gärna vad ni vill se o höra på hoppfreaksens första videoblogg som ev. kommer imorgon..! hoppträningen gick SUPER!! kommer bättre uppdatering senare ikväll :D


Träningen!

Hej!
Idag har jag tränat med Dinara. Det gick bra men hon galopperar alldeles för fort. Men när hindrena blir högre så går det bättre. Vi tränade lite markarbete. Först hoppade vi små hinder på C-volten, sen hoppade vi en liten bana. Det var en bra träning och jag fick några tips hur jag ska rida. Imorgon ska min bror rida Dinara. Vi har fått en typ som gummisnodd som ska hjälpa Dinara att få ner huvudet och slappna av. :D


Det här är Bamse som jag tävlade på när jag var mindre.

 

we made it all this way..!

lite lagom taggad till att gå upp 06.30 o åka till stallet för träning kl. 09.00 på morgonen.. men de är barakul att vara igång igen! ska väl snart gosa mer mig under täcket och myspysa lite med lite godis o nån bra film. lär säkert komma en uppdatering imorgon om hur det gick osv. men det kommer när det kommer!

tänkte föresten kanske komma med en videoblogg! ev. med Ida.. men det är bara nått vi har pratat lite om.. men kanske kommer det en första videoblogg på hoppfreaken ;) men ge förslag på vad vi kan videoblogga om! kan vara allt från presentation till svar på frågor.. osvosv! ni väljer.


♥♥♥

Min första tävling !

Min första tävling var på min B-ponny, som heter Bamse.
Han var alltid snäll på framhoppningen men det var han inte inne på banan :( Jag tävlade bara 30 cm, men han stannade iallafall :(  Första tävlingen så stannade han på första hindret så att jag ramlade av, men det var en klubb-tävling så jag fick fortsätta. Men sen hoppade han alla hinder, men efter femte hindret så bockade han så att jag ramlade av. Men jag fortsatte att tävla klubb-tävlingar.

Ja det var min första tävling :D ( som jag kommer ihåg ) :D


Nya sadlar!! :D

Hej! Vi skulle ju hämta dom nya sadlarna imorgon, men det blev inte så. Det var några vi kände som var och provade sadlar i Västerås. Så de tog med dom hem. Det var supersnällt! :D Men det blir inga nya läder och inget nytt bett men det får gå. :D Jag kan ju rida på mitt tvådelade bett.







Hej då :D



Dagens ridpass! :D

Hej!
Idag red jag med Lotta och Pernilla :D Det gick bra, men Dinara var jättepigg. Som vanligt :P På Lördag ska jag åka till Gladahästen i spiltan, för att hämta min nya sadel. Sen tror jag att jag ska köpa ett nytt träns och ett nytt bett.  Jag hoppas att det finns nått fint svart träns :D

Men nu ska jag duscha.:D



Hej då :D


Bett??

Vilket bett ska man använda? Vad har du för bett? Vilka bett är ok?
Vad tycker du? Nu har du chansen att uttrycka din åsikt :D




Hoppträning för kuskarna på söndag!

hejhej!

självklart ska man ju vara med på hoppträningen på söndag för världens bästa klubb! är sugen på lite revansch från förra årets lag tävlingar oxå! men hur som helst! nu har jag tränat och tävlat för Arboga Kuskarna i 1 helt år! och jag kan ta och säga lätt! Den här klubben är den som jag har haft roligast i! Inga sura miner, och även fast man blir utesluten eller kommer med så många fel att det blir skämsigt är alla fortfarande positiva! och även om vi inte vinner tävlingar, så spelar det ingen roll. för vi har haft kul och det är de kuskarna satsar på! :D trivs så bra i klubben och jag hoppas att verkligen INGET kan komma ivägen! för klubben är ett utav det bästa som finns!!
hoppas såklart också på att min uvex hjälm hinner komma :D

hittade några bilder från förra årets lagtävlingar! Tack för tiden säger jag till alla i Kuskarna som har varit med och stöttat och hejat! Ni får verkligen ta åt er det! TACK :)


hela gänget o fixar det lilla sista på Nore inför tävlingen :)

Moa & Norluggen ♥

Linnéa & Oden

Bästa laget!

jag och finaste ponnybus på baståsen♥

finaste loggan ^^♥

fick ett sms att det skulle bli för det mesta bommar, mn lite småhinder! vilket känns bra eftersom man har tagit de lugnt nu under jul o nyår! men vi ses!




Sadelprovning :D

Hej!
Idag har jag provat sadlar på Dinara. Min brors hoppsadel är för liten för honom, och min hoppsadel är för liten för mig. Dinara kan ha Lavandas sadel. Men den sadeln kanske är förstor för mig. Men det ska jag prova på söndag när det är hoppträning för kuskarna, som jag ska vara med på. :D Jag var på Marieberg i måndags och då köpte jag de tre första Twilight filmerna. ( som jag inte hade sett ) De är skit bra!! Jag har kollat på alla tre :D

Men nu ska jag städa på mitt rum.


Hörs och ses :D !


GÅRDAGENS INKÖP: Uvex ridhjälm

beställde hem min nya hjälm idag! Det blev en Uvex, svart :)



1 489,00 kr

ni får bättre bild när jag har den sen ;) tog en bild bara från google ;p

Aja, har iaf hört en massa bra om den och att den knappt känns när man har den, så det är ju bra! Men hur den passar mig får vi se.. Men GUD vilken längtan jag har efter att få hem den :D♥

Förresten.. vet ni några snygga SVARTA kavajer.. snälla kommentera! Jag behöver råd nu innan tävlingssesongen börjar! Thx!


Min dag.

Hej! Min dag har varit bra. Först gick jag upp och tittade lite på Tv, sen gick jag ut i stallet och mockade. Efter frukosten gick jag ut och red med mamma. Det snöade jättemycket, så Dinara och jag såg ut som ett snömonster :P  På eftermiddagen så var jag på bio i Köping. Jag kollade på Happy feet 2 :D Den var bra. Det är häftigt med 3D :D



Min gulliga ponny :D

Hej då :D


Mitt & Tickets fantastiska år!

under 2011 har Ticket och jag lärt känna varandra på ett helt nytt sätt. vi har genomgått en hel del grejer. Vi har tagit första steget ut på tävlingar. Vi har gått vidare fram och utvecklats! Vi har fått ett band som inte kan släppa. Vi har hittat varandra på ett sätt som jag inte trodde fanns! Nu jobbar vi vidare så vi får ett grymt år till!

Många säger att det inte är så svårt att rida, eller att det bara är en "havremoped" .. men det är ett LIV! Det är ens bästakompis som man kan lita 110% på hela vägen! Samspelet mellan ryttare och häst är något unikt! Iallafall för mig och Ticket!

så här har vårat år sett ut iaf!.

Januari:

började med att träna Ticket för tränare.

Februari:

Gick med i Arboga kuskarnas ponnylag :) tack för tiden tjejer!♥

Mars:

min och Tickets första borta-tävling! som gick helt okej!

April:

första lagtävlingen som gick i Hamre :)
och även min och tickets första lokala tävling!


samma månad åkte vi till Kungsör och hoppade lokalt!

Maj:

Km hoppning hos Arboga Kuskarna, kom på en 4:de plats :)
åkte även på lagets andra tävling som var på Baståsen!


Juni:

Ticket fyllde 16år och jag fyllde 13år♥
(inte jag som tagit bilden.. heller inte min tårta, tog bara en bild!)


Juli:

Jag var på Sveriges absolut BÄSTA ridläger! Tog tyvärr inte med mig Ticket men fick en super ponny vid namn Suzy Q


Augusti:

Jag och Ticket firade 1år tillsammans! ♥

September:

Seriehoppningen startade!

Oktober:



Jag och Ticket åkte på våran första 90cm lokala tävling som gick hel grymt! :)

November:


jag, syster och mamma åkte såklart till Horse Show :D

December:



Decembers mest minnesvärda stund var nog julafton!

Jag vet inte hur erat år har sett ut men mitt år har varit super! Nu hoppas jag på att 2012 ska bli lika bra! :)


Nu drar jag!

Hej!
 Nu drar jag och kollar på bio! :D :D Vi hörs senare! :D Gott nytt på er allihopa :D


RSS 2.0